Вийшла з друку книга про професора В. В. Апопія

20.10.2020 10:57

Вийшла з друку книга "Діло всього життя професора Віктора Володимировича Апопія" (автор Я. А. Гончарук), в межах серії друкованих публікацій «Заслужені професори університету».

Автором висвітлено життєвий шлях, наукову та педагогічну діяльність першого в історії Львівського торговельно-економічного університету Заслуженого професора університету, доктора економічних наук В. В. Апопія. Засвідчено особливе місце доктора економічних наук, професора, Заслуженого працівника народної освіти України В. В. Апопія у славній історії Львівського торговельно-економічного університету.
Книга ілюстрована великою кількістю світлин з життя багаторічного керівника кафедри комерційної діяльності та підприємництва (нині кафедри підприємництва, торгівлі та логістики), неординарного та досвідченого педагога, лектора, талановитого вченого, глибокого дослідника, авторитетного автора підручників і посібників, багаточисельних фундаментальних наукових видань, керівника наукової школи «Організація торгівлі і бізнесу», наукового керівника і консультанта значної кількості докторів і кандидатів наук, прекрасного адміністратора та організатора університетської науки, проректора з наукової роботи закладу.
Для науковців та аспірантів цікавим буде також бібліографічний перелік основних наукових праць професора В. В. Апопія з проблематики міжгалузевих зв’язків, організації торгівлі, торговельного підприємництва та кооперативного сектору національної економіки.