Вийшла з друку монографія

10.03.2017 22:13

На кафедрі товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів видана монографія д.т.н., професора Лозової Т.М. та д.т.н., професора Сирохмана І.В. «Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини» (Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2017. – 328 с.).

У монографії викладено теоретичні та експериментальні положення щодо поліпшення споживних властивостей та збереженості борошняних кондитерських виробів. Висвітлено узагальнення комплексних досліджень вчених стосовно формування споживних властивостей та збереженості за процесами окислювального характеру і черствіння в борошняних кондитерських виробах. Наведені результати впливу природних нетрадиційних видів сировини на оптимізацію харчової, біологічної цінності, підвищення стійкості проти окислення та черствіння у виробах.