Вийшов з друку навчальний посібник «Облік і звітність в оподаткуванні»

10.02.2018 10:56

У посібнику наведено теоретичні, методичні та організаційні аспекти обліку і звітності в оподаткуванні. Матеріал подано, ґрунтуючись на узагальненні чинного законодавства України, податкових роз’ясненнях, проблемних питаннях, що виникають у процесі практичної діяльності вітчизняних суб’єктів господарювання. Значну увагу приділено методиці заповнення та порядку подання основних форм податкової звітності, що проілюстровано в посібнику.

Систематизований матеріал доступно викладено у 11 розділах і доповнено ситуаційними й комплексними завданнями, тестами та питаннями для самоконтролю. З метою перевірки правильності підходу до виконання практичних завдань у посібнику наведено їх авторське рішення.
Навчальний посібник призначений для студентів. Є корисним для фахівців-практиків, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів.

Посилання: Куцик П. О. Облік і звітність в оподаткуванні : навчальний посібник / П. О. Куцик, О. А. Полянська. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2017. – 506 с.