Вийшов з друку підручник «Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі»

05.09.2018 20:33

Вийшов з друку підручник викладачів університету: д.т.н., професора Лозової Т.М. і д.т.н., професора Сирохмана І.В. на тему «Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі».

У підручнику розглянуто актуальність проблем з управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі, вивчення питань щодо запровадження систем управління якістю, системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із врахуванням вимог міжнародних стандартів.
Особливе місце в підручнику посідають матеріали щодо новітніх напрямів в управлінні якістю головних груп харчових продуктів, які сформовані у вітчизняній та зарубіжній практиці.