Виїзне заняття на базі компанії “Хліб-Трейд”

18.04.2018 12:07

17 квітня 2018 року студенти університету спеціальностей “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа” з викладачами кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів проф. Лозовою Т.М., доц. Давидович О.Я., доц. Гиркою О.І. та доц. Палько Н.С. провели виїзні заняття з дисциплін “Управління якістю”, “Управління якістю та безпекою продукції галузі” та “Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” на базі ТзОВ “Хліб-Трейд”.

Представник компанії з якості Помаранська Зоряна Іванівна фахово ознайомила присутніх з результатами впровадження системи управління якістю на підприємстві, системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP), практичними аспектами регулювання питань управління якістю та з документами щодо створення й впровадження систем якості.
У результаті занять студенти закріпили теоретичні знання, набуті на лекціях, з методології, принципів побудови і функціонування систем управління якістю та безпечністю харчової продукції, вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань, що відповідає сучасному рівню в сфері управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі.
Викладачі висловлюють щиру подяку керівництву компанії за надану можливість проведення занять для студентів університету.