Виїзне заняття на ТОВ «РСП» Шувар»

05.10.2017 18:24

4 жовтня 2017 року на базі наймасштабнішого в Західному регіоні оптового ринку сільськогосподарської продукції «Шувар» відбулося виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Товарознавство фруктоовочевих товарів» для студентів факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування. ТзОВ «РСП» Шувар» - соціально-відповідальною компанією, яка в рамках співробітництва з університетом бере активну участь у навчанні майбутніх фахівців.

Заступник директора з зовнішньо-економічної діяльності ТзОВ «РСП «Шувар» Олександр Палій фахово представив студентам організацію роботи терміналу «Фрукти та овочі». Він акцентував увагу на сучасних тенденціях формування асортименту фруктів та овочів на оптовому ринку, способах їх зберігання та реалізації.
Ольга Саніна, заступник директора із стратегічного маркетингу, організувала продовження лабораторного заняття на тему «Вивчення мікробіологічних захворювань, фізіологічних розладів і пошкоджень фруктів та овочів» у спеціалізованому класі, де були представлені натуральні зразки фруктів та овочів. Студентам було представлено можливість ідентифікувати види мікробіологічних захворювань, фізіологічних розладів і пошкоджень фруктів та овочів, встановити причини їх виникнення, заходи їх запобігання та відповідність вимогам діючих нормативних документів.
Під час заняття доценти кафедри товарознавства, технологій та управління якістю харчових продуктів Донцова І.В. та Турчиняк М.К. продемонстрували презентації на досліджувану тему і оцінили здобуті студентами знання.