Виїзне заняття у ВЦ “Південний-ЕКСПО”

06.10.2017 08:51

3 та 5 жовтня 2017 року студенти університету спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” та “Товарознавство та торговельне підприємництво” разом із професором кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів Н.І. Доманцевич провели виїзні заняття з дисципліни “Товарознавство виробів господарського призначення” у Виставковому Центрі “Південний-ЕКСПО” на спеціалізованій виставці “Осінній будівельний форум”.

Студенти ознайомилися з роботою вітчизняних компаній, які впроваджують у життя новітні технології, сучасні розробки у сфері альтернативної енергетики, що сприяє розвитку енергоефективних рішень.



Примітка.
У роботі форуму приймали участь понад 70 компаній з усіх регіонів України, які демонстрували широкий вибір будівельних та оздоблювальних матеріалів, віконних та дверних конструкцій, сучасних систем опалення, вентиляції та кондиціонування, різноманітних фасадів. Окрему нішу займали спеціальна експозиція твердопаливних котлів та біопалива, сонячна та вітрова енергетика.