Випуск бакалаврів на факультеті ТУСО

27.06.2019 11:42

26 червня 2019 року в конференц-залі факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування відбулися урочисті збори з нагоди випуску бакалаврів. 313 колишні студентів стали дипломованими фахівцями зі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (освітньо-професійні програми «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Товарознавство та експертиза в митній справі»), «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент» і «Харчові технології».

Відкрив захід декан факультету, доцент В. В. Гаврилишин. У вітальному слові Володимир Володимирович побажав випускникам успіхів на професійній ниві, творчих здобутків та високих досягнень.
З вітальним словом виступив ректор університету, професор П. О. Куцик. Петро Олексійович наголосив, що навчання – це невід’ємна частина нашого життя, а здобутий освітній ступінь бакалавра дозволяє їм найповніше реалізувати свої мрії і розкрити свій потенціал. Також ректор побажав успіхів усім тим випускникам, котрі зареєструвалися для складання ЗНО з іноземної мови для вступу в магістратуру.
Після вітального слова ректор урочисто вручив 51 диплом бакалавра з відзнакою випускникам факультету.
Вітання в адрес випускників-бакалаврів прозвучали також від завідувача кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професор І.П. Міщука,  завідувача кафедри харчових технологій, професора І.М. Ощипка, а завідувач кафедри товарознавства, технологій та управління якістю харчових продуктів, професор І.В. Сирохман продекламував власний вірш.
Зі словами подяки до викладачів звернулися випускниці-відмінниці Юлія Бас та Альона Бондаренко.
Завершилося свято номерами художньої творчості у виконанні студентів факультету.