Випуск бакалаврів на факультеті ТУСО

27.06.2018 19:33

27 червня 2018 року в актовій залі факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування відбулися урочисті збори з нагоди випуску бакалаврів. Цьогоріч дипломи бакалавра отримали 53 студента денної та 210 студентів заочної форм навчання, 35 з яких – дипломи з відзнакою.

Вітання в адрес випускників-бакалаврів прозвучали від декана факультету, доцента В. В. Гаврилишина, проректора з наукової роботи університету, професора Б.Б. Семака, завідувачів кафедр митного та технічного регулювання, професора І. В. Ємченко і товарознавства, технологій і управління якості харчових продуктів, професора І. В. Сирохмана. В кожному з цих виступів було зроблено наголос на необхідності продовженя навчання за освітнім ступенем магістр.

Зі словами подяки до викладачів університету звернулись голова студентського уряду університету Поліна Шевченко та її батько Тарас Шевченко.

Музичним дарунком для усіх випускників та гостей свята були музичні виступи у виконані студентів факультету під керівництвом Ольги Посівнич і Едуарда Шепи.