Випуск магістрів 2019 року

15.02.2019 12:27

15 лютого 2019 року в університеті відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів з 9-ти спеціальностей денної та заочної форм навчання.

Захід розпочався з Божого благословення молодих фахівців та всіх присутніх капеланом університету, отцем Романом (Довганем).
З вітальним словом виступив ректор університету, професор П. О. Куцик. Петро Олексійович подякував випускникам за роки плідного навчання і побажав їм великих звершень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів. Також ректор закликав гордо нести у світ ім’я випускника Львівського торговельно-економічного університету та  використовувати упродовж життя отримані в стінах рідного вишу знання.
Перший проректор університету, професор М.Ю. Барна урочисто зачитали наказ про випуск магістрів, після якого ректор університету вручив дипломи з відзнакою магістрам.
З вітальним словом також виступили: декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент В.В. Гаврилишин, директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцент Ю.В. Полякова та декан юридичного факультету, доцент О.С. Котуха. Виступаючі  щиро привітали випускників з успішним завершенням навчання та побажали їм творчої фахової наснаги і перспектив кар’єрного зростання.
Від імені професорсько-викладацького колективу випускників університету та колег-викладачів привітав завідувач кафедри теорії держави і права, професор І.Я. Вдовичин.
Також привітали із завершенням навчання представники студентського самоврядування університету Ольга Білик, Микола Панів і Марта Лісович.
Від імені випускників зі словами щирої подяки до викладачів, батьків та колег виступили: Юлія Шульга, Богдана Здрок, Софія Пелех і Юліан Коваль.
Музичними дарунками для всіх присутніх стали запальні виступи ансамблю народного танцю “Діброва” (художній керівник: Олег Копильчак) та виступи колективів художньої творчості університету.
Завершилося свято спільним святковим фотографуванням та урочистим підкиданням магістерських головних уборів!