Випуск магістрів 2020 року

15.02.2020 09:15

14 лютого 2020 року в університеті відбулися урочистості з нагоди випуску молодих фахівців – 277 магістрів 10-ти спеціальностей денної та заочної форм навчання.

Святкування розпочалося з благословення молодих фахівців та всіх присутніх капеланом університету, отцем Романом.
З вітальним і напутнім словом до випускників звернувся ректор університету, професор П. О. Куцик, висловивши впевненість у перспективності обраних ними спеціальностей. Також Петро Олексійович побажав здійснення професійних задумів, реалізації творчих планів, достатку та сімейного благополуччя. Випускник закладу 2000 року, керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, з теплотою пригадав власні студентські роки, виголосив слова вдячності Альма Матер і запросив “новоспечених” магістрів до активної участі в розбудові й зміцненню регіональної та національної економіки.
Символічно, що наступні привітання випускникам прозвучали від їх молод¬ших колег – представників Студради: Олега Бойка, Оле¬ни Сте¬цюк, Катерини Матківської та Андрія Бондаренка.
Декани факультетів: доцент В.В. Гаврилишин, професор Ю.В. Полякова, професор О.С. Котуха і директор Інституту, доцент Т.О. Герасименко привітали своїх студентів з успішним захистом магістерських робіт, побажали їм творчої фахової наснаги, перспектив у здобутті кар’єри та виголосили наказ ректора “Про завершення навчання”.
Під час оголошення наказу ректором урочисто вручено дип¬ломи з відзнакою 65 магістрам-випускникам, а також – Грамоти й Подяки за активну участь у навчальній, науковій та громадській роботі.
Під бурхливі овації університетської спільноти диплом спеціаліста зі спеціальності “Підприємництво, торгівля і біржова діяльність” видано військовослужбовцю ЗСУ, учасникові ООС/АТО Івану Киркошу.
Зі словами радості та щирої подяки до керівництва вишу, викладачів, батьків та колег звернулися “винуватці” свята: Єгор Луньов, Маріанна Войтович, Тетяна Семерак і Лоретта Солонтай.
Від професорсько-викладацького колективу випускників та колег-викладачів привітав завідувач кафедри харчових технологій, професор І. М. Ощипко.
Музичним дарунком випускникам та присутнім свята стали виступи студентських колективів художньої творчості університету.
Завершилося свято у кращих традиціях  сучасного європейського студентства – спільним святковим фотографуванням та урочистим підкиданням магістерських головних уборів.

Фото з випуску: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1x7kbz_rzgFXniNxJorw6a-e3Sc5VYoP6