Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

12.06.2018 11:41

12 червня 2018 року в університеті відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації у межах співпраці Львівського торговельно-економічного університету та Львівського обласного центру зайнятості.

На заході з нагоди випуску були присутні заступник начальника відділу організації профнавчання ЛОЦЗ Кінь Н.І., старший викладач кафедри бухгалтерського обліку Попітіч Т.В. (модератор програми, викладач курсу), доцент кафедри бухгалтерського обліку Кузьмінська К.І. та ст. викл. кафедри бухгалтерського обліку Плеша В.І. (викладачі курсу), доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Самура Ю.О.
Група була сформована з безробітних, скерованих Буським, Бродівським, Миколаївським та Жовківським районними центрами зайнятості Львівської області та Львівським МЦЗ.
У період з 17 травня до 12 червня 2018 року за затвердженою навчальною програмою курсу цільового призначення "Прикладні програмні рішення в бухгалтерському обліку" заняття проводили викладачі кафедри бухгалтерського обліку: доц. Кузьмінська К.І., ст. викл. Плеша В.І. і ст. викл. Попітіч Т.В. Теоретична частина курсу поєднувалась з практичними аспектами ведення бухгалтерського обліку з використанням пакетів прикладних програм.
Навчання здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями з використанням мультимедійних засобів навчання. Слухачі курсів мали доступ до ресурсів Центру дистанційних технологій навчання ННІІ. Розроблений дистанційний курс давав можливість продовжувати навчання вдома, що позитивно вплинуло на процес засвоєння навчальної програми.
Курси підвищення кваліфікації дозволили фахівцям набути додаткових знань та практичних навичок, що у свою чергу розширює їх фахові можливості та кар’єрне зростання.
Випускникам курсів були вручені посвідчення про підвищення кваліфікації.
Отримавши посвідчення про підвищення кваліфікації, випускники висловили щиру вдячність викладацькому складу за якісні знання та високопрофесійне ставлення до своєї роботи.