Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

02.04.2019 11:02

1 квітня 2019 року в межах співпраці з Львівським обласним центром зайнятості в університетів відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації.

На заході були присутні заступник начальника відділу організації профнавчання ЛОЦЗ Кінь Н.І., старший викладач Попітіч Т.В. (модератор, викладач курсу цільового призначення), доценти Кузьмінська К.І. і Чабанюк О.М. (викладачі курсу цільового призначення) та доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу ЛТЕУ Самура Ю.О.
Група була сформована з безробітних громадян, скерованих Пустомитівською і Жовківською районними філіями, Бориславською міською філією Львівського обласного центру зайнятості та Львівським МЦЗ. Навчання проводилось з 27 лютого до 01 квітня 2019 року за затвердженою програмою курсу цільового призначення "Організація бухгалтерського обліку з використанням комп'ютерних технологій".  Підготовка фахівців здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями. Слухачі мали можливість прослухати лекції з використанням мультимедійних засобів навчання, мали доступ до ресурсів Центру дистанційних технологій навчання ННІІ. Велика увага приділялась практичній складовій.
Під час урочистого вручення Посвідчень, Кінь Наталя Іванівна побажала якнайшвидше отримати можливість застосувати на практиці здобуті знання та навички. Отримавши посвідчення про підвищення кваліфікації, випускники висловили щиру вдячність викладацькому складу за якісні знання та високопрофесійне ставлення до своєї роботи.