Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

03.07.2019 09:27

3 липня 2019 року в межах співпраці університету з Львівським обласним центром зайнятості відбувся випуск слухачів та вручення посвідчень про підвищення кваліфікації за курсом цільового призначення "Організація бухгалтерського обліку з використанням комп'ютерних технологій".

На заході були присутні: заступник начальника відділу організації профнавчання ЛОЦЗ  Кінь Н.І., старший викладач Попітіч Т.В. (модератор, викладач курсу цільового призначення), доцент Чабанюк О.М. (викладач курсу цільового призначення) та доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу ЛТЕУ Самура Ю.О.
Група  навчалася з 30 травня до 3 липня 2019 року та була сформована з безробітних громадян, скерованих Миколаївською, Кам'янка-Бузькою,  Яворівською,  Буською,  Пустомитівською  і Жовківською  районними філіями Львівського обласного центру зайнятості та Львівським  і Стрийським МЦЗ.  
Слід відзначити, що підготовка фахівців здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями. Доценти Кузьмінська К.І., ЧабанюкО.М. та старший викладач Попітіч Т.В. проводили заняття з  використанням мультимедійних засобів навчання. Слухачі мали доступ до ресурсів Центру дистанційних технологій навчання ННІІ.