Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Банківська справа»

12.04.2014 13:06

10-11 квітня 2014 р. у Харківському інституті  банківської справи Університету банківської справи НБУ відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Банківська справа». У ньому взяли участь понад 40 учасників з провідних навчальних закладів України.

Олімпіада відбувалася в 4 тури протягом двох дів, Завдання ІІ етапу олімпіади включали усне бліцопитування, тести, письмові ситуаційні задачі та розв’язування кейсів. Студентки Сторожишина Яна та Грабинюк Ольга, які перемогли у першому етапі Всеукраїнської олімпіади, організованому кафедрою банківської справи, достойно представили Львівську комерційну академію і на ІІ етапі. За результатами олімпіади Грабинюк Ольга отримала сертифікат учасника олімпіади, а Сторожишена Яна – грамоту у номінації «За віру в успіх» та грошову премію у розмірі 150 грн.

Також наші учасниці отримали сертифікати на участь у роботі літньої школи «Для переможців всеукраїнських конкурсів наукових робіт і олімпіад», які проводить Університет банківської справи НБУ.