Вивчаємо стратегію бізнесу 2023: People Management

15.03.2023 10:31

14 березня 2023 року учасники студентського наукового гуртка "Фінансово-економічне забезпечення розвитку суб’єктів підприємництва" взяли участь у вебінарі на тему "Стратегія бізнесу 2023: People Management".

Студенти ОПП "Фіскальне та митне адміністрування" та ОПП "Фінанси, банківська справа та страхування" разом з керівником гуртка, доцентом Т.В. Мединською відвідали вебінар в рамках неформальної освіти, організований Клубом Ділових Людей.

Спікер - сертифікована бізнес-тренерка Міжнародної організації праці (ILO) зі стійкості бізнесу, консультантка Швидких бізнес-допомог у Львові та Вінниці Ольга Добровольська.

В межах заходу вона презентувала: рекрутинг в період кадрового голоду; релевантні джерела: де і як шукати у 2023 році; грамотна релокація бізнесу; перекваліфікація: як організувати ефективну адаптацію на новому місці; психологічна підтримка діючим та майбутнім працівникам в умовах війни; розвиток організаційного лідерства суб’єктів бізнесу в період кризи.

Отримані знання на вебінарі сприятимуть розвитку навичок Soft Skills, які стануть в пригоді майбутнім випускникам для досягнення успіху, сприятимуть кар’єрному зростанню та допоможуть будувати міцні стосунки з колегами, делегувати задачі й досягати спільних результатів, а також досягнути розвитку в організаційному лідерстві.