Візит студентів у Галицький відділ поліції

27.09.2017 09:50

27 вересня 2017 року студенти юридичного факультету разом з доцентом Олашин М.М. та асистентом Слупко В.М. з навчально-пізнавальною метою, відвідали Галицький відділ поліції Головного управління Національної поліції України у Львівській області.

Відвідувачів люб’язно на вході зустрів т.в.о. керівника відділлу П. Швороб та інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Галицького ВП ГУНП у Львівській області В. Іванчак. Вони провели студентів у чергову частину, розказали особливості роботи чергових працівників поліції. Згодом, студенти мали змогу побачити реальну роботу відділу, а Керівник відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу старший слідчий Н.А. Сотник, детально розповіла про здійснення досудового  розслідування кримінальних проваджень з моменту повідомлення про злочин і до передачі справи до суду. Старший слідчий звернула особливу увагу на практичні моменти проведення гласних та негласних слідчих (розшукових) дій, а також про окремі переваги та недоліки КПК України 2012 року.

Студенти з цікавістю слухали працівників відділу поліції та ще довго ділилися отриманими враженнями за його межами. Висловлюємо подяку за плідну співпрацю  керівництву та працівникам Галицького ВП ГУНП у Львівській області.