XI міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів

27.03.2020 09:37

26 березня 2020 року на базі Університету ім. Альфреда Нобеля (м. Дніпро) спільно з Львівським торговельно-економічним університетом Одеським національним політехнічним університетом, Харківським державним університетом харчування та торгівлі, Бранденбурзьким університетом прикладних наук (Німеччина), Вищою школою менеджменту охорони праці (Польща), Познанським університетом технологій (Польща), Єреванським національним економічним університетом (Вірменія) проведена XI міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів «Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств».

Свої наукові доробки на конференцію представили 160 учасників як з України, так і з Австрії, Вірменії, Німеччини, Польщі, Грузії.
Молоді науковці з 30 закладів вищої освіти та організацій презентували дослідження щодо актуальних проблем розвитку торгівлі та підприємництва; забезпечення конкурентоспроможності продукції та підприємств; розвитку біржової діяльності як складової ринкової економіки; тенденцій функціонування ринку споживчих товарів в контексті захисту прав споживачів і формування безпечності та якості товарів (послуг) та ін.

Матеріали конференції тут: https://duan.edu.ua/science-ukr/naukovi-konferentsii.html