Захист дипломних робіт зі спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування"

13.02.2019 12:52

11-13 лютого 2019 року в університеті відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти ступеня магістр зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

Робота комісії проходила у такому складі: голова комісії – проректор з навчально-виховної роботи та міжнародного співробітництва Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ "Університет банківської справи", д.е.н., проф. Другов О.О. Члени ЕК: завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, д.е.н., проф. Черкасова С.В.; завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу д.е.н., проф. Копилюк О.І.; к.е.н., доц. кафедри фінансів, кредиту та страхування Андрейків Т.Я.
Під час захисту дипломних робіт майбутні магістри продемонстрували свої результати наукових досліджень з актуальних питань фінансів та банківського й страхового бізнесу. Кожен виступ магістрів супроводжувався презентаційним та ілюстративним матеріалом, який містив теоретико-методологічні аспекти, аналітичні розрахунки та напрями вдосконалення досліджуваних тем. Значна частина захищених робіт отримала зовнішні рецензії та довідки про впровадження від банківських установ та суб’єктів господарювання, що підтверджує практичну цінність проведених студентами досліджень.
За рішенням Екзаменаційної комісії кращі студенти рекомендовані до вступу в аспірантуру.