Захист дипломних робіт зі спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування"

20.02.2018 10:43

19-20 лютого 2018 року на кафедрі фінансів, кредиту та страхування відбувся захист дипломних робіт студентів освітнього рівня магістр спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" денної форми навчання.

Голова комісії – проректор з навчально-виховної роботи та міжнародного співробітництва Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ "Університет банківської справи", професор Другов О.О. Члени ЕК: завідувач кафедри фінансів, кредиту та страхування, професор Черкасова С.В.; завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, професор Копилюк О.І.; професор кафедри фінансів, кредиту та страхування Васильців Т.Г.; доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Чуй І.Р.
Під час захисту майбутні магістри мали можливість презентувати результати своїх наукових досліджень з актуальних питань фінансів та банківського й страхового бізнесу. Схвальною була оцінка Голови екзаменаційної комісії професора  Другова О.О. щодо ґрунтовних відповідей як з теоретичної так із практичної точки зору на поставлені запитання.
Кожен виступ магістрів супроводжувався презентаційним та ілюстративним матеріалом, який містив теоретико-методологічні аспекти, аналітичні розрахунки та напрями вдосконалення досліджуваних тем.