Захист дипломних робіт зі спеціальності «Маркетинг»

23.02.2018 10:05

19-23 лютого 2018 року на кафедрі маркетингу відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти ступеня магістра зі спеціальності "Маркетинг" денної та заочної форм навчання.

До складу Екзаменаційної комісії входили: голова комісії – завідувач кафедри маркетингу ЛНУ імені Івана Франка, професор університету, професор Б.Б. Семак; завідувач кафедри маркетингу, професор Ю.А. Дайновський; доцент Н.Р. Балук та доцент О.М. Вовчанська (секретар).
Під час захисту дипломних робіт майбутні випускники продемонстрували свої результати досліджень, які стосувались широкого кола актуальних питань щодо сучасного застосування маркетингу в діяльності вітчизняних підприємств у сферах виробничого, торговельного, банківського та рекламно-інформаційного бізнесу. Значна частина захищених робіт отримала зовнішні рецензії та довідки про впровадження від топ-менеджменту компаній, що підтверджує практичну цінність проведених студентами моніторингів і власних досліджень у межах різних товарних і регіональних ринків.
Якісні презентаційні та ілюстративні матеріали, підготовлені маркетологами на захист, стали основою демонстрування теоретико-методологічних аспектів, проведених магістрами розрахунків, представлених висновків і пропозицій щодо вдосконалення різних напрямів маркетингової діяльності. Ґрунтовними виявились відповіді дипломників на питання членів ЕК щодо теоретичних і прикладних аспектів застосування маркетингу в розрізі досліджуваних тем.
За рішенням Екзаменаційної комісії кращі роботи рекомендовані до участі у Всеукраїнському конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг», який відбудеться в квітні 2018 року в Хмельницькому національному університеті.