Захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності “Харчові технології”

28.06.2022 07:47

27 червня 2022 року в університеті розпочала роботу екзаменаційна комісія із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр зі спеціальності “Харчові технології”.

Екзаменаційна комісія працює у складі: голова комісії – Михайлицька Ольга Романівна - к.т.н., доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького і члени комісії: Ощипок Ігор Миколайович - д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій – заступник голови; Петришин Наталія Зеновіївна - к.т.н., доцент кафедри  харчових технологій; Палько Наталія Степанівна – к.т.н., доцент, секретар комісії.