Захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності "Харчові технології"
17-19 лютого 2021 року в університеті відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня зі спеціальності "Харчові технології" денної та заочної форм навчання.
Екзаменаційна комісія працювала у складі: голова – доцент кафедри харчових технологій, готельної та ресторанної справи Львівського інституту економіки та туризму Сусол Наталія Ярославівна. Члени комісії: завідувач кафедри харчових технологій, професор Ощипок Ігор Миколайович; доцент кафедри харчових технологій Петришин Наталія Зеновіївна; професор кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів Лозова Тетяна Михайлівна; секретар: провідний фахівець кафедри харчових технологій Іваницька Ірина Леонідівна.
Тематика кваліфікаційних робіт, представлених на захист, виявила теоретичний і прикладний характер досліджень, які стосувалися удосконалення технології ресторанного господарства і харчової промисловості зокрема.
Роботи присвячені удосокналенню дієтичних хлібобулочних виробів, бісквітів спеціального призначення, напоїв на основі кави, складнпих перших страв, майонезу підвищеної біологічної цінності тощо.
Слід відзначити роботи студентів Колодної З.-М.Р, Ваник М.В, Васильєвої О.О., Павук М.В., Кота Я.Р., Балог М.М., які на високому рівні представили доповіді своїх робіт.