Захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

25.02.2021 14:16

23-24 лютого 2021 року в університеті успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання.

Студенти продемонстрували високий рівень підготовки та захисту робіт, виконаних на актуальну тематику, присвячену питанням обліку, оподаткування, аналізу й контролю господарської діяльності суб’єктів господарювання та їх ролі в інформаційному забезпеченні процесу прийняття управлінських рішень.
Окремі результати досліджень здобувачів вищої освіти впроваджені у практичну діяльність суб’єктів господарювання, що підтверджують відповідні довідки. Основні положення й результати наукових досліджень доповідались на міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференціях та опубліковані як тези доповідей,  а також статті у фахових виданнях.
За рішенням Екзаменаційної комісії кращі випускники спеціальності «Облік і оподаткування» рекомендовані до вступу в аспірантуру.