Закордонне стажування викладачів університету

11.11.2017 09:41

6-10 листопада 2017 року делегація університету у складі проректора з наукової роботи, професора Б.Б. Семака, декана факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцента Ю.В. Полякової, завідувача кафедри вищої математики та кількісних методів, професора А.І. Пілявського, професора кафедри менеджменту Т.О. Скрипко взяли участь у програмі академічної мобільності для викладачів у межах проекту ERASMUS+ staff mobility for teaching and training та угоди про співпрацю з університетом міста Пардубіце (Республіка Чехія).

Протягом періоду стажування представники професорсько-викладацького складу зустрілися з керівництвом  університету міста Пардубіце, прочитали  для студентів вишу англійською мовою цикл лекцій, присвячених актуальним проблемам розвитку економіки та управління діяльністю підприємств.
Також викладачі взяли участь у роботі студентської наукової конференції, що проводилася в межах відзначення “Тижня теорії та практики економіки” та вивчили досвід проведення профорієнтаційних заходів викладачів Чеського університету.