Заняття на базі аудиторської компанії Nexia DK

14.03.2023 16:02

13 березня 2023 року із здобувачами наукового ступеня доктора філософії ОНП «Облік і оподаткування» в межах вивчення навчальної дисципліни «Контроль і аудит на стратегічному рівні управління підприємством» проведено виїзне практичне заняття к.е.н., директором з внутрішніх фінансів та ІТ аудиторської компанії Nexia DK Мельником Тарасом Миколайовичем.

Тарас Мельник перевірив засвоєння здобувачами теоретичного матеріалу щодо теоретико-методологічних основ побудови контролю та аудиту на стратегічному рівні управління підприємством. В процесі дискусії із здобувачами наукового ступеня доктора філософії було обговорено питання відмінностей контролю і контролінгу, впливу ситуаційної теорії і теорії зацікавлених сторін на концепцію контролю у стратегічно-орієнтованих організаціях, визначення та особливостей стратегічного аудиту, його відмінностей від інших видів аудиту. Використовуючи практичний досвід діяльності аудиторської компанії Nexia DK, Тарас Мельник ознайомив здобувачів з особливостями реалізації аудиторських проєктів на стратегічному рівні. Зокрема розглянуто питання:

  • організації та забезпечення роботи проєктних команд;
  • документування та поточного контролю виконання завдань в проєктах;
  • управління проєктними ризиками з використанням сучасних цифрових технологій.

Щиро дякуємо керівництву Nexia DK за можливість отримати професійний практичний досвід здобувачами наукового ступеня доктора філософії університету!