Започатковано нову освітню програму «Логістика та менеджмент продажів»

10.08.2022 10:47

Загострення конкуренції на національному та світових ринках, збільшення витрат, пов’язаних із підвищенням вимог споживачів, організацією збутової діяльності, проблеми організації товаропостачання торговельних закладів і торговельних мереж через пандемічні обмеження і військові дії, необхідність урахування міжнародних стандартів якості виробленої товарної продукції та надання послуг зумовлюють підвищення уваги до організації логістики та комплексу діяльності з управління продажами в системах дистрибуції. Це підтверджується інформацією кадрового порталу grc.ua, де найбільш привабливими для працевлаштування визнано сфери торгівлі, перевезення і логістики та надання послуг для бізнесу.

Саме тому цьогоріч в університеті започатковано нову освітню програму «Логістика та менеджмент продажів» у межах спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Програма спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних працювати в сучасному середовищі активних змін і тотальної цифровізації, оптимально організовувати логістичні процеси та збутові операції, успішно конкурувати на ринку праці.
Для забезпечення якості освіти передбачено викладання навчальних дисциплін з використанням інтерактивних форм навчання, тренінгів, групових дискусій, розв’язання ситуаційних завдань, кейсів тощо, а теоретичні знання закріплюються в процесі проходження практик в провідних компаніях торговельної галузі та сфери логістики України, що гарантує формування висококваліфікованого фахівця для успішної конкуренції на ринку праці.

Ласкаво просимо до нас на навчання!