Запрошуємо до участі в конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика»

11.09.2021 12:37

Оргкомітет II Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика», яка відбудеться у Львівському торговельно-економічному університеті 21-23 жовтня 2021 року, запрошує викладачів, аспірантів, докторантів, науковців та представників державних, громадських організацій і бізнесу взяти участь у роботі конференції.

Мета конференції – обмін досвідом з питань теорії та практики індустрії туризму; висвітлення проблемних питань, пов’язаних з функціонуванням суб’єктів туристичної діяльності; консолідація зусиль науки й практики для сталого розвитку туризму в Україні.

Напрямки роботи конференції:

1.    Тенденції, перспективи, виклики та антикризові сценарії розвитку туризму в Україні та світі
2.    Соціально-культурні, економічні, нормативно-правові, маркетингові, інфраструктурні, управлінські аспекти розвитку туристичних дестинацій
3.    Туристичні тренди: інновації та інноваційні технології
4.    Світова та вітчизняна практика розвитку інклюзивного туризму
5.    Розвиток туризму в регіонах та сільських територіях
6.    Роль єврорегіонів у розвитку туристичної індустрії України
7.    Мережа знань в туризмі: партнерство освіти, науки та практики
8.    Розвиток урбаністичного туризму

Заявки та тези доповідей для участі у конференції приймаються електронною поштою conference_tur@ukr.net до 5 жовтня 2021 року.

Координатори конференції:
+380679223680 (Мельник Ірина Миколаївна);
+380979775176 (Юрків Олена Казимирівна)

Також запрошуємо взяти участь у підготовці колективної монографії “Роль та значення індустрії туризму й гостинності у розвитку територій, громад, держави” у рамках комплексної науково-дослідної теми “Формування теоретико-методологічного забезпечення розвитку і функціонування туристичної галузі України в умовах євроінтеграції” (номер державної реєстрації 0117U002092) з метою оприлюднення результатів наукових досліджень. Монографії буде присвоєно міжнародний номер ISBN а авторам статей буде надана довідка про участь у виконанні науково-дослідної теми. Матеріали до монографії прийматимуться до 10 грудня 2021 р.

Детально про умови участі та вимоги до оформлення тез і статей монографії в інформаційному листі: https://fakultet.site/data/conrefence-tourism2021-informlyst.pdf.