Запрошуємо на навчання абітурієнтів східних регіонів України!

10.07.2014 09:34

Шановні друзі!!!

Львівська комерційна академія – вищий навчальний заклад європейського зразка із майже 200-літніми освітніми традиціями – запрошує на навчання на пільгових умовах випускників загальноосвітніх навчальних закладів, коледжів та вищих навчальних закладів південно-східних областей України!

У Львові завжди цінували порядність та професіоналізм, мудрість та виваженість, саме тому і в нашому навчальному закладінавчаються студенти із Криму та інших регіонів, які стали заручниками складної військово-політичної ситуації. 

Саме тому Львівська комерційна академія прагне зберегти молодий потенціал української нації, дати можливість Вам жити та навчатись не лише у Європейському місті, історична спадщина якого занесена до переліку ЮНЕСКО, але також у місті, яке у складний період залишається мирним, спокійним та приязно налаштованим до людей, чиє життя, здоров'я і майбутнє знаходиться у небезпеці. 

Колектив нашого навчального закладу гарантує усім абітурієнтам сучасне навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення, високоякісний професорсько-викладацький склад, цікаве спортивне та культурне дозвілля, можливість участі у міжнародних програмах та проектах. 

Для реалізації та досягнення високих результатів в науці у складі академії функціонують – 3 інститути, 5 факультетів, 30 кафедр, аспірантура, центри ділової англійської та французької мови, бізнес-центр, комп’ютерний центр, агентство працевлаштування, оздоровчо-спортивний табір в Карпатах. На різних формах навчання, зокрема денній, заочній та вечірній, академія готує фахівців з 11 напрямів підготовки! Для абітурієнтів із південно-східних регіонів гарантуємо 100% забезпечення проживання в гуртожитку на пільгових умовах та викладання за потреби російською мовою, а також знижкув оплаті за навчання в розмірі 15%.

Ми переконані, що Вам сподобається наше древнє та мирне, затишне і спокійне місто, зі старовинними вуличками і будівлями в самому серці, місто з давніми європейськими традиціями, великим багатством якого завжди була різноманітність етнічних, національних і релігійних громад. Протягом багатьох століть у Львові проживали українці, поляки, німці, євреї, вірмени, росіяни, угорці та чехи. Зрозуміло, що таке співіснування не могло бути ідилічним, зате безперечним є взаємний вплив та повага культур, вірувань, поглядів.

Тому якщо Ви бажаєте отримати якісну європейську освіту, глибокі та фахові знання ми будемо раді бачити Вас у своїй студентській команді!

Кожен має шанс змінити своє життя саме зараз!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ І ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ВАШІ НОВІ МОЖЛИВОСТІ!

Номер приймальної комісії тут.

Газета Львівської комерційної академії - Студентський меридіан № 4 (51) 2014 рік