Запрошуємо на стажування у Представництві ЄС в Україні

25.05.2023 09:39

Представництво ЄС в Україні запрошує молодих випускників, які цікавляться міжнародними відносинами/міжнародною економікою, на стажування у Торговельно-економічному відділі Представництва.

Відділ здійснює моніторинг торгівлі й усуває бар’єри між ЄС та Україною. Він відповідає за реалізацію поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі між ЄС та Україною. Відділ також бере участь у переговорах та реалізації підтримки платіжного балансу України – макрофінансової допомоги.
Стажер виконуватиме дослідницькі завдання, відвідуватиме події та звітуватиме про них, сприятиме написанню документів, оновлюватиме веб-сайт Представництва ЄС англійською та українською мовами тощо.
Претенденти повинні проживати в Києві під час стажування, мати ступінь бакалавра економіки, права або суміжної галузі (наприклад, фінансів), відмінно володіти англійською мовою, а також бути носіями української мови.
Стажування почнеться у жовтні 2023 року і триватиме до 4,5 місяців.
Відібраний стажер отримуватиме щомісячний грант у розмірі 1,1 тис. євро.
Кінцевий термін подання заявок – 2 червня 2023 року.

Дізнатися більше: Прес-реліз за посиланням:
https://euneighbourseast.eu/uk/opportunities/oplachuvane-stazhuvannya-u-predstavnycztvi-yes-v-ukrayini-podaj-zayavku-do-2-chervnya/