Засідання ІІ Національного студентського форуму. День 3

29.12.2019 17:01

29 грудня 2019 року на базі університету відбувся 3 день роботи ІІ Національного студентського форуму, який проводить Українська асоціація студентів.

Заключний день Генеральної Асамблея розпочався у форматі робочих зустрічей галузевих рад і відокремлених за територіальним принципом підрозділів, на яких були обговорені найактуальніші проблеми подальшого розвитку та функціонування УАС.
Після перерви були коротко заслухані фінальні резюме кандидатів до Виконавчого комітету УАС, а також кандидатів на посаду президента, першого віце-президента і віце-президента з питань регіонального розвитку.
Після додаткової верифікації повноважень (мандатів), делегати Асамблеї приступили до процедури безпосереднього голосування за кандидатів на заміщення вказаних посад.
Перед оголошенням результатів голосування відбулося приємне дійство – чинний, на даний момент, президент УАС Лідія Фесенко оголосила і вручила подяки приймаючій організації: ректору університету, професору П. О. Куцику та голові студради Олегу Бойку. При цьому, Петро Олексійович, відзначив успішну роботу Генеральної Асамблеї та побажав успіхів майбутньому новообраному виконкому УАС.
Після цього, голова мандатної комісії оприлюднив підсумки голосування, за результатами якого був обраний новий виконком УАС у складі членів: виконкому з питань неформальної освіти – Катерини Балабух (Полтава); з культурно-масової роботи та студентського спорту - Діани Цирконюк (Київ); з питань захисту прав студентів - Івана Глєбова (Одеса); роботи з медіа - Андрія Пащенка (Київ).
Віце-президентом з питань регіонального розвитку обрано Назара Ковбасу (Тернопіль), 1-м віце-президентом – Андрія Калініна (НАУ, Київ), а президентом УАС – Катерину Каширну (Центральноукраїнський державний педагогічний університет, Кропивницький).
Завершалася Генеральна Асамблея приємною та урочистою церемонією передачі повноважень новому Президентові УАС та членам виконкому, врученням сертифікатів учасників колективним членам (закладам вищої освіти) і подарунків – делегатам, а також – масовим спільним фотографуванням.