Засідання кафедри бухгалтерського обліку

29.12.2014 10:01

26 грудня 2014 року відбулось останнє засідання кафедри бухгалтерського обліку академії у 2014 році.

На засіданні викладачами кафедри обговорено питання про хід виконання заходів з підготовки до акредитації напряму/спеціальності “Облік і аудит”. Доповідачі повідомили присутніх про виконану роботу та наголосили на основних завданнях, які необхідно в подальшому виконати для успішного проходження акредитації спеціальності.

З інформацією про результати стажування викладачів кафедри у І семестрі 2014-2015 навчального року виступили викладачі, які проходили стажування у провідних навчальних закладах. Підвів підсумок про результати стажування завідувач кафедри, професор В.І. Бачинський, який відмітив, що стажування викладачів кафедри виконано відповідно до затвердженого плану.

Про затвердження графіку подання матеріалів з навчальних дисциплін для формування дистанційних курсів доповів перед присутніми професор В.І. Бачинський. У виступі Василь Іванович наголосив на термінах подання викладачами кафедри навчально-методичного комплексу з дисциплін у навчально-науковий інформаційний інститут академії для формування дистанційних курсів.

На завершення, завідувач кафедри, професор В.І. Бачинський привітав викладачів з наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим. Побажав міцного здоров’я, гарного святкового настрою та нових наукових звершень і професійних перемог у новому році.