Засідання науково-навчального комплексу “Економосвіта”

18.05.2018 09:20

18 травня 2018 року в університеті відбулося засідання Координаційної ради науково-навчального комплексу “Економосвіта”, до якого входять ДУ “Інститут регіональних досліджень ім. академіка М. Долішнього НАН України”, Національний університет “Львівська політехніка”, Тернопільський національний економічний університет, ДВНЗ “Університет банківської справи”, Львівський торговельно-економічний університет, Луцький національний технічний університет, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки та ГО “Інститут транскордонного співробітництва та європейської інтеграції”.

На засіданні директор ДУ “Інституту регіональних досліджень ім. академіка М. Долішнього НАН України” Кравців Василь Степанович підвів підсумки проведення ІІ Конкурсу наукових робіт з проблем розвитку регіональної економіки та транскордонного співробітництва імені М. І. Долішнього. З доповідю на тему “Креативні екосистеми у стратегічній перспективі соціально-економічного розвитку територіальних громад” виступила переможниця Конкурсу Карп’як Марія Олександрівна.
З доповідю на тему “Особливості впровадження елементів дуального навчання в освітній процес” виступив проректор з наукової роботи Львівського торговельно-економічного університету Семак Богдан Богданович.
Директор ГО “Інституту транскордонного співробітництва та європейської інтеграції” Матолич Богдан Михайлович виступив з доповідю на тему “Про напрямки розвитку транскордонного співробітництва між Україною та Польщею у найближчій перспективі”.
На засіданні були розглянуті пропозиції щодо внесення змін до складу Координаційної ради ННК “Економосвіта”. Також на засіданні був розглянутий звіт про роботу науково-навчального комплексу “Економосвіта” та план роботи на 2019-2020 роки.