Засідання студентського наукового гуртка «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес»

24.10.2018 16:59

24 жовтня 2018 року в університеті відбулося засідання студентського наукового гуртка «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес».

Відкрили засідання вітальним словом завідувач кафедри фінансів, кредиту і страхування, професор Черкасова С. В. та заступник завідувача кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу з наукової та виховної роботи, доцент Рущишин Н. М.
Наукові керівники гуртка  доцент кафедри фінансів, кредиту і страхування Мединська Т. В. та доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Костак З. Р. розповіли студентам про найважливіші досягнення учасників наукового гуртка у науковій роботі та перспективні напрями роботи на 2018-2019 н. р.
Голова гуртка Дяків Ірина презентувала всім присутнім результати своєї наукової діяльності та викликала гаслом виступу – «Я зможу довести Вам, що наука – це цікаво».
Із побажаннями подальших творчих здобутків у науковому пошуку студентів виступила заступник завідувача кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу з навчально-методичної роботи, доцент Музичка О. М.
Крім того, на засіданні гуртка обрано заступника голови – студентку Коробецьку Анну.