Засідання студентського наукового гуртка "Фінансово-економічне забезпечення розвитку суб’єктів підприємництва"

28.09.2022 13:01

28 вересня 2022 року відбулося засідання студентського наукового гуртка "Фінансово-економічне забезпечення розвитку суб’єктів підприємництва" кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу.

Відкрила наукове засідання керівник студентського наукового гуртка, доцент Т. В. Мединська і представила план заходів гуртка на 2022/2023 н.р., положення, завдання, функції та структуру наукового гуртка кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу.
З привітальним словом звернулася заступник завідувача кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу з наукової роботи професор Н. М. Рущишин.
Заступники голови студентського наукового гуртка, здобувач вищої освіти ОПП "Фіскальне та митне адміністрування" Марія Бартко та здобувач вищої освіти ОПП "Фінанси, банківська справа та страхування" Анастасія Козак, презентували роботу СНГ за останні три роки.
Голова студентського наукового гуртка – здобувач вищої освіти ОПП "Фіскальне та митне адміністрування" Ірина Маланюк презентувала свої наукові напрацювання та здобутки впродовж навчання в ЛТЕУ, а також поділилася досвідом та практичними порадами щодо важливості наукової роботи учасників гуртка.
Мар'яна Проказюк, Соломія Лесько, Анастасія Моравська – поділилися досвідом участі у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, написанні тез і презентацій доповідей та їх важливістю для майбутнього працевлаштування.
Вікторія Стремедлівська та Катерина Остаф розповіли про участь у програмі "Студентської Академічної Мобільності (САМ) Україна", згідно якої 13 студентів ЛТЕУ навчалися протягом І семестру 2021/2022 н.р. у Національній академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ) та заохотили здобувачів вищої освіти долучатися до активної молоді.
Соломія Голдак і Вікторія Стремедлівська розказали про своє стажування в Болгарії під час літніх канікул, що дало їм змогу отримати нові навички та безцінний професійний досвід з метою  використання у власній професійній діяльності.
У засіданні наукового гуртка "Фінансово-економічне забезпечення розвитку суб’єктів підприємництва" взяли участь здобувачі вищої освіти 1-4 курсів спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" освітніх програм "Фіскальне та митне адміністрування" і "Фінанси, банківська справа та страхування", на якому окреслили завдання і напрями роботи на навчальний рік.