Засідання вченої ради від 19 травня 2022 року

20.05.2022 18:42

19 травня 2022 року в університеті відбулося засідання вченої ради на якому обговорено важливі питання освітньої діяльності закладу.

На засіданні членами вченої ради заслухано інформацію про підготовку відомостей про самооцінювання освітніх програм, що будуть акредитуватися у 2022-2023 навчальному році, які доповідали: гарант ОПП “Облік і оподаткування” першого (бакалаврського) рівня, доц. Головацька С.І.; гарант ОПП “Фінанси, банківська справа та страхування” першого(бакалаврського) рівня, доц. Чуй І.Р.; гарант ОПП “Маркетинг” першого (бакалаврського) рівня, доц. Вовчанська О.М.; гарант ОПП “Менеджмент” першого (бакалаврського) рівня, проф. Трут О.О.; гарант ОПП “Товарознавство та експертиза в митній справі” першого (бакалаврського) рівня, доц. Шестопал Г.С.; гарант ОПП “Право” першого (бакалаврського) рівня, доц. Олашин М.М.; гарант ОПП “Маркетинг” другого (магістерського) рівня, проф. Семак Б.Б.; гарант ОПП “Міжнародні економічні відносини” другого (магістерського) рівня, проф. Яремко Л.А.
Про результати опитування роботодавців щодо оцінювання ОПП й організації та якості надання освітніх послуг доповіли директор Інституту економіки та фінансів та декани факультетів.
З інформацією про роботу Товариства молодих вчених Університету та її активізацію виступила доц. Перепьолкіна О.О. Після виступу Олена Олександрівна представила членам вченої ради новообраного голову Товариства, доцента кафедри теорії держави та права Мар'яну Ігорівну Голинську.
Також на засіданні заслухано інформацію про результати оцінювання залишкових знань здобувачів вищої освіти для контролю за якістю освітнього процесу в університеті (доповідач: завідувач навчального відділу Притула Л.К.), а також розглянуто та затверджено Правила  прийому до Львівського торговельно-економічного університету в 2022 році (доповідач: відповідальний секретар приймальної комісії, доц. Бойко Р.В.).