Завдання на новий навчальний рік обговорено на зборах трудового колективу

31.08.2017 12:31

31 серпня 2017 року в актовій залі відбулися збори трудового колективу університету, на якому обговорено стратегію функціонування вишу у 2017-2018 навчальному році.

Відкрив збори вітальним словом ректор університету, професор П.О. Куцик. У виступі Петро Олексійович привітав трудовий колектив з початком нового навчального року та наголосив: розпочинається черговий період серйозної та дуже відповідальної роботи, що закладає міцний фундамент наших майбутніх успіхів і наукових звершень. Бажаю Вам великого творчого натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, наполегливості й терпіння, мудрості та порозуміння, злагоди й миру!

На засіданні зборів ректор урочисто вручив атестати професора університету д.е.н. С.В. Черкасовій, д.ф.-м.н. А.М. Кострубі та д.е.н. І.П. Міщуку.

Після вручення атестатів ректор підвів підсумки роботи приймальної комісії, наголосивши на позитивних та негативних аспектах її роботи, а також як вона впливатиме на функціонування навчального закладу у новому навчальному році. Під час виступу П.О. Куцик акцентував увагу на нових завданнях та викликах, які ставляться перед професорсько-викладацьким складом і колективом університету: активна профорієнтаційна робота, плідна співпраця викладачів зі студентами, активна наукова, методична та навчальна робота.

На завершення зборів ректор побажав щоб новий 2017-2018 навчальний рік став стартом нових здобутків, сміливих сподівань та звершень, приніс багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог на благо нашої рідної Alma-Mater!