Збори трудового колективу

28.12.2018 09:21

27 грудня 2017 року в університеті відбулися загальні збори колективу на якому розглянуто Звіт про діяльність Львівського торговельно-економічного університету у 2017-2018 навчальному році. Після урочистого відкриття зборів, зі звітом про діяльність університету виступив ректор, професор П.О. Куцик. У доповіді Петро Олексійович акцентував увагу присутніх на всіх складових діяльності закладу вищої освіти: вступної кампанії; організації та змісту навчального процесу; ліцензійно-акредитаційної та навчально-методичної роботи; наукової діяльності й розвитку кадрового потенціалу; міжнародної діяльності; діяльності у гуманітарній сфері та виховання студентів й фінансово-господарській діяльності.

У виступі доповідач відзначив, що у 2017-2018 навчальному році: студентами університету отримано 12 дипломів І, ІІ та ІІІ ступеня за перемогу на Всеукраїнських студентських олімпіадах, у конкурсах наукових і дипломних робіт, а також 9 грамот; проведено 19 студентських конференцій різних тематичних напрямів; захищено 3 докторських та 11 кандидатських дисертацій; видано 109 навчально-методичних розробок, 5 підручників і 17 навчальних посібників, а за І півріччя 2018 року видано 94 навчально-методичні розробки, 4 підручники і 8 навчальних посібників. На кінець навчального року розроблено (з урахуванням авторського виконання) дистанційні курси для понад 800 навчальних дисциплін; кількість ресурсів ДК становить 47530; тестових питань – 421640.
Відзначено, що у звітному періоді навчалося 33 іноземці з 11 країн – Італії, США, Алжиру, Ємену, Єгипту, Туреччини, Камеруну, Нігерії, Азербайджану, Грузії та Молдови. Для іноземних громадян започатковано навчання на англомовній освітньо-професійній програмі “Міжнародний бізнесˮ за спеціальністю “Міжнародні економічні відносини”.
Також П. О. Куцик акцентував увагу на нових завданнях та викликах, які ставляться перед колективом університету: активна профорієнтаційна робота, плідна співпраця викладачів зі студентами, активна наукова, методична та навчальна робота, міжнародне співробітництво, зміцнення матеріально-технічної бази тощо.

На завершення, ректор привітав присутніх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим, побажав щастя та добра, невичерпного життєвого оптимізму, а також творчої наснаги для нових звершень у Новому 2019 році!