Збори трудового колективу Інституту економіки та фінансів

21.12.2017 12:57

20 грудня 2017 року відбулися Збори трудового колективу навчально-наукового Інституту економіки та фінансів, де порядком денного було обговорення та рекомендація кандидатури на заміщення вакантної посади директора Інституту економіки та фінансів.

Голова Зборів – завідувач кафедри бухгалтерського обліку, професор В.  І. Бачинський доповів про кандидатуру директора Інституту економіки та фінансів, доцента Т. О. Герасименко, яка подала документи для  участі в конкурсі на заміщення вакантної посади.
Доцент Т. О. Герасименко виступила зі звітом про діяльність Інституту за 2013-2017 роки та програмою розвитку Інституту на 2018-2022 роки.
В обговоренні кандидатури доцента Т. О. Герасименко на заміщення вакантної посади директора Інституту економіки та фінансів взяли участь: завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки, професор Г. І. Башнянин, завідувач кафедри економіки, професор Н. Г. Міценко, доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Ю. О. Самура, доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування О. В. Мицак, студентка спеціальності “Облік і оподаткування” Ірина Лаврушко.
За результатами таємного голосування Збори колегіального органу самоврядування Інституту економіки та фінансів ухвалили рекомендувати вченій раді університету розглянути кандидатуру Т. О. Герасименко на заміщення вакантної посади директора Інституту економіки та фінансів.

Презентація Звіту та Програми розвитку Інституту  у форматі pdf