Збори трудового колективу

26.12.2017 11:01

26 грудня 2017 року в університеті відбулися загальні збори колективу на якому розглянуто Звіт про діяльність Львівського торговельно-економічного університету у 2016-2017 навчальному році.

На засіданні ректор університету, професор П. О. Куцик урочисто вручив почесні нагороди університету “Почесна відзнака”: завідувачу кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професору В. В. Апопію, науковим консультантам – професору В. О. Озерану, професору І. С. Галику; атестатів професора університету – доценту В.О. Передрієнку та доценту М.А. Мацьку; почесної  відзнаки Федерації профспілок України та Почесної Грамоти Профспілки працівників споживчої кооперації України – завідувачу кафедри філософії та культури, професору О. П. Тимченку; Знаку Пошани – доценту кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів О. М. Шумському.
У Звіті (Звіт у форматі .PDF) Петро Олексійович детально зупинився на всіх аспектах діяльності вишу: вступної кампанії; організації та змісту навчального процессу; ліцензійно-акредитаційної та навчально-методичної роботи; наукової діяльності й розвитку кадрового потенціалу; міжнародної діяльності; діяльності у гуманітарній сфері та виховання студентів  й фінансово-господарській діяльності.
У виступі ректор відзначив, що до університету в 2017 році зараховано на навчання 1265 осіб, зокрема: для здобуття ступеня бакалавра 807 студентів; для здобуття ступеня магістра 428 студентів; для здобуття ступеня доктора філософії 30 аспірантів.
У 2016-2017 навчальному році студентами університету отримано десять дипломів І, ІІ та ІІІ ступеня за перемогу на всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах наукових, дипломних і рекламних;  захищено 3 докторських та 17 кандидатських дисертацій;  видано 50 підручників і навчальних посібників; університет отримав право здійснювати підготовку фахівців освітньо-наукового рівня доктора філософії на третьому рівні вищої освіти; функціонує Центр дистанційних технологій навчання ННІІ, який налічує понад 700 дистанційних курсів; вченими університету виконувалося 39 науково-дослідних тем, з них 23 з державною реєстрацією. 
Викладачі університету опублікували: 47 монографій, у тому числі 9 одноосібних; 347 наукових статей у вітчизняних виданнях та 40 у зарубіжних, з них 125 статей у наукометричній базі; 680 тез конференції, з них 307 презентовані як наукові доповіді; 40 викладачів пройшли стажування, у тому числі 9 за кордоном.
Під час виступу П. О. Куцик акцентував увагу на нових завданнях та викликах, які ставляться перед трудовим колективом: активна профорієнтаційна робота, плідна співпраця викладачів зі студентами,  активна наукова, методична та навчальна робота, міжнародне співробітництво, зміцнення матеріально-технічної бази тощо.
На завершення, ректор привітав присутніх з наступаючим Новим 2018 роком та Різдвом Христовим та побажав щастя та добра, невичерпного життєвого оптимізму, а також наснаги для нових звершень на Благо України й рідної Alma-Mater!