Знайомство зі спільнотою академічного душпастирства

02.11.2017 16:28

1 листопада в актовій залі гуртожитку № 4 університету відбулася зустріч знайомство студентів 1-х курсів та їхній кураторів зі спільнотою академічного душпастирства при університеті.

Зі слів привітання розпочав цю зустріч капелан університету, отець Роман (Довгань), де звертаючись до присутніх наголосив на важливості перебування завжди у хорошому товаристві, бо це є запорукою доброї формації особистості.
В процесі знайомства зі спільнотою академічного душпастирсва студенти університету мали можливість не лише почути про діяльність спільноти, але й наочно це все побачити на великому екрані через презентацію. Приклади з життя, ділення власним досвідом, як також свідчення самих студентів, які вже є учасниками студентського капеланства, створили легку та невимушену атмосферу, до подальшого розвитку якої запросили усіх присутніх в спільноті, яка є завжди відкритою для усіх...
Зустріч завершилася молитвою та панахидою в Каплиці,  де разом, в день коли поминаємо усіх померлих, молилися за спочилих з родин як також за героїв, які віддали своє життя за кращу долю нашого українського народу.