Зроби свій вибір!

18.04.2016 09:38

З метою проведення правовиховної роботи серед молоді м. Львова, студенти 3-го курсу юридичного факультету Р. Матіїшин та А. Яцик, під керівництвом заступника декана з виховної роботи доц. М.М. Олашин, провели лекції-бесіди для учнів Львівської середньої спеціалізованої загальноосвітньої школи № 5 імені Іванни та Іллі Кокорудзів.

12 квітня 2016 р. студент Р. Матіїшин провів лекцію-презентацію  для школярів 8 класу на тему шкідливості алкоголю на організм людини. Школярі довідались про вражаючу статистику підліткового алкоголізму, про наслідки, що виникають при вживанні різних видів алкогольних напоїв. В лекції-презентації школярі мали змогу ознайомитись з видами алкогольних напоїв та їх вражаючу шкідливість для людини.

15 квітня 2016 року, для школярів 9  класу студент Яцик А., провів лекцію-бесіду про шкідливість наркотичних засобів для людини. Окрім статистичних даних, які озвучив Андрій щодо кількості наркоманів, які офіційно зареєстровані в Україні, Школярі мали змогу ознайомитись з видами наркотиків, їх негативний вплив на організм, наочно побачили як змінюється людина після прийняття наркотичних засобів та які відомі особистості померли внаслідок систематичного прийняття наркотиків. Після завершення презентації між школярами та студентами виникла жвава дискусія щодо шкідливості природніх та синтетичних наркотиків.

Кожна з лекцій завершилась словами: зроби свій вибір!

Фотогалерея: