Зустріч із представниками ПАТ Банк "Львів"

27.02.2019 16:06

27 лютого 2019 року відбулося спільне засідання студентських наукових гуртків "Облік і оподаткування", "Фінанси, безпека та страховий бізнес", "Економіка" під керівництвом керівників наукових гуртків: доц. Чабанюк О.М., доц. Мединської Т.В., доц. Рущишин Н.М., проф. Куцик В.І. В межах заходу відбулася зустріч із представниками ПАТ Банк "Львів".

Керівник управління по роботі з персоналом ПАТ Банк "Львів"Ольга Филипенко ознайомила з історією створення банку, організаційною побудовою, основними функціями та його структурними підрозділами, специфікою обслуговування клієнтів із застосуванням сучасних банківських технологій.
Начальник центрального відділення ПАТ Банк "Львів" (випускник університету) Володимир Вовк детально охарактеризував структуру депозитного і кредитного портфелів банку, перспективи розширення діяльності банку в Західному регіоні України.
Студентка спеціальності "Облік і оподаткування", яка зараз проходить стажування у школі банкірів у ПАТ Банк "Львів" Галина Семенюк  поділилася своїми враженнями стажування в банку.
Під час зустрічі, студенти та присутні викладачі були також ознайомлені із програмою навчання для молодих спеціалістів, яку здійснює ПАТ Банк "Львів" з метою проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування.
Слід відзначити, що на заході також були присутні завідувач кафедри бухгалтерського обліку, професор Бачинський В.І. та завідувач відділу моніторингу якості освіти та акредитації, професор Медвідь Л.Г.