Зустріч ректора з капеланом університету

02.04.2018 09:17

Нещодавно відбулася зустріч ректора університету, професора П. О. Куцика з капеланом університету, отцем Романом (Довганем).

Капелан вишу детально розповів ректору про діяльність Центру Студентського Капеланства (ЦСК) – релігійної місії, яка утворена в результаті вільного волевиявлення віруючих громадян, об'єднаних на християнських засадах для задоволення релігійних потреб студентської молоді.
Засновником Місії “Центр Студентського Капеланства” є Курія Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви спільно з 9-ма ВНЗ м. Львова, у тому числі і Львівським торговельно-економічним університетом. Основним завданням місії “ЦСК” є залучення студентської молоді Львова та ЛТЕУ до громадського духовного життя, участі у справах благодійності та милосердя; проведення активної добродійної діяльності серед хворих, малозабезпечених студентів, членів їхніх сімей та ін.
Слід відзначити, що студенти університету мають можливість активно долучитися до Богослужінь та обговорення духовних і моральних тем у каплиці гуртожитку (пр. Червоної Калини, 7, 4 поверх) до участі: у прощах та велопрощах; реколекціях; зустрічах типу “відкритий університет” та інших подібних заходах та проектах під егідою місії “ЦСК”.

Детальніша інформація – у презентації “Центр Студентського Капеланства”.