Зустріч ректора зі студентами університету

26.04.2018 16:52

26 квітня 2018 року в актовій залі відбулася зустріч ректора, професора П.О. Куцика зі студентами університету. На зустріч завітали проректори, декани і працівники деканатів, завідувачі випускових кафедр та куратори академічних груп. Студентську громаду представляли члени студентської ради університету, студентських рад факультетів та представники академічних груп всіх факультетів вишу.

Розпочався захід хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам'ять жертв катастрофи на Чорнобильській АЕС та учасників ліквідації її наслідків.
Під час виступу ректор, професор П.О. Куцик подякував студентам за активну участь у громадському житті університету, відзначив досягнення студентських рад в організації численних профорієнтаційних та благодійних заходів. Крім того, Петром Олексійовичем окреслено головні напрями подальшого розвитку університету та завдання, які ставляться перед студентами та викладачами для їх реалізації.
В цілому зустріч пройшла у діловій і відвертій атмосфері, тому студенти активно та наполегливо задавали питання, які стосувалися покращення умов навчання у корпусах, побуту у гуртожитках та їдальнях університету, а також висловлювали конструктивні пропозиції щодо їх покращення.