Зустріч ректорату з керівництвом студентського самоврядування

23.10.2020 10:10

22 жовтня 2020 року у залі засідань вченої ради відбулися зустріч і нарада ректорату з представниками новообраного студентського самоврядування університету.

На зустрічі присутні: ректор університету, професор П.О. Куцик, перший проректор, професор М.Ю. Барна, проректор з наукової роботи, професор Б.Б. Семак, проректор з навчально-виховної роботи, професор С.Д. Гелей; вчений секретар університету, завідувач відділу моніторингу якості освіти та акредитації, професор Л.Г. Медвідь; декани факультетів: доцент В.В. Гаврилишин, професор Ю.В, Полякова; заступник декана юридичного факультету, доцент М.М. Олашин; помічник ректора з організаційних питань та роботи зі студентами, доцент О.В. Шумський.
Студентське самоврядування представляли: голова студради університету Святослав Калинович, заступниця  голови Віра Вергун, голова об’єднаної студради гуртожитків Сергій Сернівка, член студради Олег Бойко, керівники відділів: Анна Коваль (фінансового), Владислав Прокіпчак (медіа і комунікацій), Ірина Розмариновська (маркетингу), Корчинський Максим (зовнішніх зв'язків), Богдан Тохтамиш (спорту і дозвілля). Студради факультетів представляли Назар Петрига та Анна Ковбель.
     
Під час зустрічі ректор університету проінформував студентських лідерів про наукові досягнення викладацького та студентського колективів та перспективи його розвитку й наголосив на особливостях роботи в умовах “пандемій¬ної” реальності.
Проректори та декани факультетів окреслили специфіку окремих напрямів роботи університету й діяльності факультетів іа висловили обґрунтовані зауваження і побажання щодо вдосконалення структури й розширення функцій нової студради (навчальна робота, якість освітніх послуг, патріотичне виховання та ін.).
Голови студрад С. Калинович та С. Сернівка подали креативне бачення нових перспективних напрямів роботи студентського самоврядування університету та гуртожитків: активізація “віртуальної роботи” у соціальних мережах; організація тарґетинґової реклами; створення коворкінґової зони та облаштування спортзалу у гуртожитку; забезпечення безпеки та комфортності проживання студентів у гуртожитках тощо.
На завершення зустрічі учасниками узгоджене кількісне та якісне представництво студентів у вченій раді університету.