Зустріч студентів з Сергієм Кривоносом

11.04.2019 11:04

10 квітня 2019 року в університеті відбулася зустріч студентів і викладачів з першим заступником Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ, заступником секретаря РНБО України, полковником Сергієм Кривоносом.

На початку зустрічі ректор університету, професор П.О. Куцик привітав Сергія Кривоноса у найстарішому торговельно-економічному закладі вищої освіти України та Центральної й Східної Європи.
Під час виступу Сергій Кривонос поділився з присутніми  власним військовим досвідом перебування в зоні проведення АТО, висловив своє бачення складної політичної ситуації, яка склалася в Україні на даний час, а також окреслив завдання РНБО, які потребують невідкладного та ефективного вирішення.
На завершення, доповідач відзначив, що поки відбуваються військові дії й вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є надто великою, кожен свідомий і відповідальний громадянин, як виборець, має прийняти зважене та дуже не просте рішення щодо підтримки на пост Президента України достойної кандидатури.
Зустріч пройшла у відвертій атмосфері, тому  присутні студенти та викладачі активно задавали питання, які стосувалися антикорупційної діяльності РНБО та особливостей політичної ситуації в Україні.