Зустріч випускників 1984 року випуску

09.06.2019 14:25

8 червня 2019 р. відбулася зустріч випускників товарознавчого факультету, які у 1984 р. за спеціальностями "Товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами" та "Товарознавство і організація торгівлі непродовольчими товарами". Понад 40 випускників реалізували своє бажання знову побачити друзів своєї юності, улюблених викладачів, відвідати свою Alma mater.

Випускників щиро вітали декан факультету ТУСО, доц. Гаврилишин В.В., який ознайомив гостей з сучасним життям рідного факультету та його перспективами, колишній куратор однієї з академічних груп М.П.Ковальчук та колишній заступник декана ТЗФ, проф. І.С.Галик; від організаторів зустрічі виступив зав. кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, проф. І.П. Міщук.
Випускників-ювілярів приємно здивували нинішні студенти – члени команди КВК "На мазі" та виступ чарівної Анастель.
Традиційно для таких заходів за ініціативою І.С.Галика гості "прозвітували" про зміни в своєму житті, які відбулися з часу попередньої   зустрічі. Випускники підтвердили своє успішне працевлаштування, кар'єрне зростання та задоволення рівнем професійної підготовки, отриманої 35 років тому в нашому ВНЗ, а також бажали успіхів і процвітання рідному факультету.