Зустріч випускників 1989 року випуску

29.06.2019 20:03

28 червня 2019 року в університеті відбулася зустріч випускників 1989 року економічного факультету ЛТЕІ. Понад 70 висококваліфікованих та досвідчених керівників вітчизняних суб’єктів господарювання, начальників планово-економічних і фінансових служб підприємств та організацій різних видів економічної діяльності, головних бухгалтерів, аудиторів, економістів 30 років тому завершили навчання за спеціальностями «Економіка торгівлі», «Ревізія і контроль», «Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності». На ювілейну зустріч завітали випускники з різних куточків України, а також з Росії та Угорщини. Їх зустрічали ректор, професор Куцик П.О., завідувач кафедри економіки, професор Міценко Н.Г., доцент кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, випускник 1989 року Шиндировський І.М.

Зі здобутками університету та перспективами його розвитку у вітчизняному освітньому просторі випускникам розповів ректор, професор Куцик П.О.  Жваві емоції супроводжували спогади про викладачів, кураторів, студентські будні та сесії.
Розуміючи вагомість практичної складової в підготовці майбутніх фахівців, випускники пообіцяли сприяти у формуванні баз практики університету для нинішніх здобувачів вищої освіти, розвитку дуальної освіти, налагодженню зв’язків між бізнесом та університетом.