Зустріч з представником Національної поліції

26.10.2018 12:08

26 жовтня 2018 року в межах співпраці університету з органами Національної поліції у Львівській області, відбулася зустріч студентів юридичного факультету зі старшим інспектором з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю, старшим лейтенантом поліції М.О. Збишко, на якій обговорено проблеми дитячої та підліткової злочинності та торгівлі людьми.

Під час зустрічі старший лейтенант на реальних прикладах розповіла про стан злочинності серед студентів, шляхи протидії вчинення кримінальних правопорушень та відновлення довіри до новоствореної поліції.
Студенти мали змогу переглянути інформаційний ролик щодо протидії торгівлі людьми, нові способи впливу на несформовану психіку молоді та шляхи подолання росту злочинності. Студенти з захопленням слухали та задавати багато цікавих питань. Лекція вийшла надзвичайно насиченою та пізнавальною.
Організатори заходу, висловлюють слова щирої подяки за активну співпрацю  Начальнику Департаменту патрульної поліції Управління патрульної поліції у місті Львові Національної поліції України, капітану поліції Р.О. Пилипенку.